Elevkvelder er populært på Ringerike Folkehøgskole

Som elev får du, sammen med de som bor på samme etasje, i oppgave å lage underholdning til en av de syv elevkveldene. Underholdningen skal være et sceneshow, men formen på hvordan showet skal være, er helt opp til etasjegruppa. Maten på elevkveldene og opplegget etterpå lages også av elevene.  Dette går på rundgang på samme måte som underholdningen. 


Fra elevkvelden desember 2018

Sommerfugler 
Disse oppgavene bidrar til å lage et tett og godt miljø på etasjene, det er utrolig hvor godt kjent man blir av å jobbe mot et felles mål på denne måten! Og selv om sommerfuglene flakser i magen når det er din tur, er det en helt fantastisk opptur å stå på scenen og levere det gruppa har øvd på de siste ukene. Trampeklapp og latterbrøl fra medelevene … det må bare oppleves!

Vertskap
En elevkveld har du og etasjen din ansvaret for å velge tema for elevkvelden, være vertskap i matsalen og serevere festmat.  Det er utrolig gøy å se hvor kreative medelever og ansatte er i å finne antrekk som passer til temaet.
Fra elevkveld høsten 2018

"Tareintura"
Avslutningen på elevkvelden er oppgaver og konkurranser der hver etasje samler poeng til etasjeserien. Og etasjerien er en munter kappestrid mellom etasjegruppene i god Harry Potter/Galtvort stil.