Therese Knoph Sulland

Dans

Hva er det beste ved å være ansatt på Ringerike folkehøgskole?
Det beste med å være ansatt på Ringerike folkehøgskole er å få møte og bli kjent med alle de flotte elevene og få jobbe med dem og se dem utvikle seg gjennom et helt år. I tillegg har skolen fantastisk inspirerende kollegaer med stor kompetanse innen mange ulike felt så her er det mye kunnskap å dele. Jeg er så glad for at jeg får jobbe på Ringerike folkehøgskole!

Hva tror du er det beste ved å være elev på Ringerike folkehøgskole?
Her får du venner for livet. Ikke minst får du lov til å drive med det du liker best sammen med mennesker som liker det like godt som deg. Man utfordrer seg selv, prøver kanskje ting man aldri ville prøvd før, drar på fantastiske turer og får oppleve et år man aldri vil glemme. Her passer alle inn!

Kommer fra: Hole

Undervisningsfag:  Dans på danselinjen og på Musikal, valgfag dans

Faglig bakgrunn: Utdannet musikalartist og danser fra Bårdar Akademiet

Tidligere yrkeserfaring: Undervist på Art musikal og ballettskole i 10 år. Jobbet på musikallinjen på Hole kulturskole i 5 år. Jobbet som innleid lærer på Ringerike folkehøgskole i 2 år.
Hatt koreografi på en rekke oppsetninger rundt i landet.
I tillegg til å jobbe utøvende på diverse oppsetninger blandt annet som korist på Nobels fredprisutdelingen og som danser på melodi grand Prix. Er en av lederne på Musikalkollektivet i Hønefoss som bl.a. var med i finalen på Norske Talenter 2019.

Epost: ther...@viken.no


Publisert 27. august 2016, oppdatert 31. august 2020.