Silje Kathrine Tryggestad Elvevoll

Dans

Hva er det beste med å være ansatt på Ringerike folkehøgskole?
Det beste med å være danselærer på Ringerike Folkehøgskole er at jeg får jobbe med det liker aller best - dans! Jeg får være aktiv, omgir meg med kreative elever som gir masse av seg selv, og at musikk er så unikt sentral i jobben er helt fantastisk.

Det kreative miljøet, kollegaene, elevene og en variert hverdag er veldig inspirerende . God ledelse på skolen er med på å skape et trygt og inkluderende fellesskap, både hos oss ansatte og elevene. Vi ansatte er i stor grad med på å forme hverdagen vår selv, noe som gjør at jeg kan bruke de beste sidene ved oss og fylle dagene med det vi inspireres mest av. Jeg elsker å stille opp for mennesker rundt meg. Gode elevmøter der unike samtaler oppstår er derfor noe av det beste med min jobbhverdag.

Hva mener du er det beste ved å være elev på Ringerike folkehøgskole?
Det kreative og inkluderende miljøet, og at man blir akseptert for den en er. Det er utrolig mange valgmuligheter her, vi har gode fasiliteter og dedikerte ansatte som er fleksible og omtenksomme. Alt det morsomme som foregår på linja skaper en spennende og unik hverdag. I tillegg kommer alt det sosiale hverdagen byr på gjennom felles måltider, internalivet, arbeidet mot elevkvelder og selvfølgelig elevkveldene i sin helhet. De små tingene i hverdagen som et viktig tema som gir inntrykk på en temaøkt eller en morgensamling skaper minner for livet. 

Fra: Bodø

Undervisningsfag: Ulike dansesjangre linjefag, dans valgfag og yoga treningsfag.

Faglig bakgrunn: Bachelor faglærer i dans, mastergrad i dansevitenskap med fokus på jazzdans, samt feltarbeid og forskning rundt Zuludansen Xigubo. Treningsinstruktørutdanning innen bl.a. aerobic/step, sykkel, og pilates. Helsekonsulentkursing.

Tidligere yrkeserfaring: Danser, dansepedagog, gruppetreningsinstruktør, yogalærer og helsekonsulent.

Epost: silj...@viken.no
 

  Silje Kathrine Tryggestad danselærer Ringerike folkehøgskole

Publisert 4. juni 2014, oppdatert 31. august 2020.