Joachim Selvåg

Stand Up & Revy

Hva er det beste ved å være ansatt på Ringerike folkehøgskole?
Folkehøgskole for meg er et sted hvor man kan fordype seg i noe man brenner for, eller prøv noe helt nytt. Det er en arena for utforskning og utvikling. Ikke bare faglig, men også sosialt. Det å kunne ta del i en slik hverdag er helt fantastisk, og ikke minst når denne hverdagen vil finne sted på Ringerike Folkehøgskole. 

Hva tror du er det beste ved å være elev på Ringerike folkehøgskole?
Ringerike har et godt rykte.  Som elev møter du opp første skoledag med store forventninger, og er det en skole som kan innfri, så er det Ringerike. På Ringerike får du servert alt fra god mat til god kompetanse innefor linjen din. Det er en skole stappafull med muligheter hvor kun elevene selv setter sin begrensning.

Kommer fra:
Bøler i Oslo

Undervisningsfag:
Stand Up og Revy og valgfaget Teatersport.

Faglig bakgrunn:  
Joachim har en bachleor i Drama og teaterkommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus og er i tillegg utdannet dramapedagog.  Men det viktigste er at han var elev det andre året vi hadde Stand Up & Revy linje 2010-11.

Tidligere yrkeserfaring.:

Joachim har ti års erfaring fra skolerevyene i Oslo. Både som skuespiller, regissør og manusforfatter. I 2011 var han så heldig og vinne revyprisen mens han var elev på SR-linja på Ringerike. Ved siden av dette har Joachim også satt opp sommershow i Mandal, uka-revy på Blindern og studentrevy på hovedscenen på Chateau Neuf.

Epost: joac...@viken.no

 

 


Publisert 14. august 2017, oppdatert 31. august 2020.