Gøril Fauske

Musikal

Hva er det beste med å være ansatt på Ringerike folkehøgskole:
Som tidligere elev på skolen føles det trygt og godt å være «hjemme» igjen! Spennende og lærerikt å få være på den andre siden av folkehøgskolelivet. Det å få være del av et kreativt og lekent miljø, der alt er mulig, og alt er gøy! Pedagoger som har faglig tyngde og lang fartstid i folkehøgskolen deler av sin kunnskap og sine erfaringer, samtidig som nyansatte får stort spillerom til nye ideer og innspill.  Hengekultur finnes ikke på Ringerike Folkehøgskole! 

 

Hva mener du er det beste ved å være elev på Ringerike folkehøgskole?
Du får et helt år der du stifter vennskap for livet, opplever et varmt og inkluderende felleskap, spiser god mat, drar på spennende turer, blir knyttet til mennesker du kanskje aldri ville snakket med ellers, oppdager nye sider ved selv, deler rom med en fremmed du blir fryktelig glad i, flytter stadig grenser, finner glede i å gjøre noe for andre, tar deg selv i synge høyt når du har internatvask, kanskje finner din livs kjærlighet, leker gjemsel, hopper tau, står på en scene, synger i kor og mye mye mer!  Et helt år der du vokser som menneske og som preger deg livet ut.

Fra: Bergen

Undervisningsfag: Musikal, helsedans valgfag

Faglig bakgrunn: Ringerike folkehøgskole, Musikal, Musikalartist og -dans Bårdar Akademiet, bachelor i Idrett, Friluftsliv og Folkehelse ved Høgskolen i Oslo, årstudium Fysisk aktivitet og funksjonshemning fra Norges Idrettshøgskole

Tidligere yrkeserfaring: "Det store korslaget", Benedicte Adrians kor,  cabaretgruppen "Fløyel", guide på hesteryggen, selge Anton Høyfjellsutstyr og idrettspedagog i Idrettsbarnehage, lærer Multisport, Ringerike folkehøgskole.

Allsidig jobb: Aldri en kjedelig dag på Ringerike folkehøgskole.

Epost: gori...@viken.no


Publisert 29. juni 2016, oppdatert 31. august 2020.