Overnatting

Om sommeren drifter folkehøgskolen -Ringerike Sommerhotell, der vi tilbyr overnatting på internatene. I skoleåret kan vi anbefale flere hyggelige overnattingssteder i distriktet.

Sommerhotellet kan tilby rom av ulik standard. Vi har enkelt, dobbelt og familierom, og felles for alle er at det er dyner og puter på rommene, vask med varmt og kaldt vann, arbeidsbord, klesskap og kommode. For mer informasjon og priser, se Ringerike Sommerhotells egne hjemmesider, eller send din forespørsel direkte her.

I skoleåret kan vi dessverre ikke tilby overnatting på skolen, men kan anbefale flere ulike alternativer avhengig av årstid og behov. I sentrum finnes to hoteller, Grand Hotel og Comfort Hotel Ringerike. I tillegg, ved sykehuset, ligger Ringerike Gjestegård. Ut i distriktet finnes også to større hotell: Sundvolden Hotel og Klækken Hotell.

Ønsker dere å bo enklere til er det også mulighet for å leie campinghytter på en av de mange campingplassene i distriktet. Oversikt over diverse overnattingsmuligheter finnes på nettsidene til Hadeland & Ringerike Reiseliv.