Ledig stilling

Vi søker kokk

Ønsker du å bidra til hverdagens kanskje aller viktigste innhold?

Er du glødende opptatt av kvalitet, oppriktig interessert i å lage god mat og samtidig trives med å jobbe for og med ungdom? Vil du i tillegg være med å sette Ringerike folkehøgskole på kartet som et av Norges beste folkehøgskolekjøkken? Da vil vi gjerne ha med deg på laget!

Vi søker en dyktig og kreativ kokk som kan ta del i den daglige produksjonen ved vårt kjøkken. Sammen med kjøkkenleder og resten av teamet ved kjøkkenet vil du bidra til høy kvalitet og gode matopplevelser for våre elever, ansatte og gjester. Ringerike folkehøgskole har spennende ambisjoner for fremtiden, spesielt innenfor miljø og bærekraft, og her vil ditt initiativ og bidrag bli viktig.

Les mer om stillingen og søk her.

 

Ringerike folkehøgskole eies av Buskerud Fylkeskommune og er en frilynt folkehøgskole. Skolen har 120 årlige internatelever fordelt på åtte linjer (klasser). I tillegg til hovedkurset arrangerer skolen ulike kortkurs. Elevene har en snittalder på 19 år, og de fleste er akkurat ferdig med videregående skole. Om sommeren driver skolen sommerhotell (bed & breakfast, kurs og selskaper).

Ringerike Folkehøgskoles «hovedfag» er danning. Målet er å øke elevenes evne til å være oppmerksom på seg selv, på andre og på verden. Alt vi gjør skal bidra i den retningen. Vårt slagord er: "Skolen som aldri sover". Dette er på den ene siden ment å gi et bilde av en skole som følger med i tiden, som er nytenkende/innovativ. På den andre siden gir det et godt bilde av hverdagen. På skolen skjer det noe tidlig og sent, 24-7.

Ringerike Folkehøgskole har fokus på et fellesskap som skal ivareta raushet, humor og medmenneskelighet. Skolen er kåret til Norges første Fairtrade folkehøgskole, har Debio Bronse og er sertifisert miljøfyrtårn.

  


Publisert 6. september 2018, oppdatert 6. september 2018.