Stadig nye utfordringer

Steinar, Stand Up & Revy 2012-13, står på!

- Gøy å gå fra å være Årets Humorspire under Humorprisen 2018 til å være kursleder på  Norsk Revyfestival 2019, forteller Steinar Klouman Hallert.  Når han ikke er kursleder driver han  med standup, manus-skriving og skuespill. 

Musikkvideo: Her er Steinar i musikkvideoen: Kelly Lee Owens - Throwing Lines!

Konferansierkurs på Revyfestivalen
- Jeg vil utfordre alle kursdeltakere til å prøve seg på scenen. Vi skal diskutere hva som er passende humor for det publikummet vi har, og legge til rette for mye prøving og feiling.

- Vi må teste materialet vi har skrevet på hverandre og gi en så ærlig tilbakemelding som mulig. Hva er for drøyt? Hvor mye plass skal vi ta? Hvem kan vi tulle med? Hva er en konferansiers rolle, egentlig? Skal vi ikke egentlig bare skape god stemning?

- For meg så har det alltid vært viktig at humoren man spiller på, samsvarer med personligheten til vedkommende som fremfører. Vi skal dyrke det særegne, men ikke være egoistiske.  

Frist for påmeldelse er 25.juni.

Studentrevy: Steinar har naturligvis vært med i studentrevyer.  Her fra "Det perfekte vorspiel", Oslo Studentrevy 2014. 

Tekstforfatter
- Etter året på Stand Up & Revy tok jeg tekstforfatterutdannelse på Westerdahls og har levert tekster til NRK-produksjonene «På fylla» og «Oslo Zoo».   

Steinar spilt i blant annet TV-seriene «Heimebane» og «Martin og Mikkelsen», og i filmen «Thelma».

Sammen med Martin Lepprød som gikk samme år på Stand Up & Revy laget Steinar små videosnutter for Nordea "Martin og Steinars sparetips". 

To spillefilmer
- Er med i to nye spillefilmer! En som kommer i november og en som kommer rett over nyttår! Men jeg kan ikke si noe om filmene, for det er foreløpig hemmelig, smiler Steinar.  Vi kommer tilbake med mer om filmene når det nærmere seg premiere.


Publisert 24. juni 2019, oppdatert 24. juni 2019.