Populær podcast

Tidligere lærer Patrick bak podcast om håndball på NRK.

- Jeg har hatt et ønske om å løfte håndballfokuset i NRK, forteller Patrick Rowlands som var lærer på Stand Up & Revy 2010-12. - Håndball er idretten med tredje flest medlemmer i Norge men er ikke en idrett NRK har hatt størst fokus på - men med podcasten hever vi vår egen satsning på håndball.

 Bli overrasket
- Det store spørsmålet var hvordan den skulle være Jeg ønsket ikke en ukentlig podcast som snakket om ting som skjer i håndballverden eller EN gjest som skulle prate om meritter osv. Jeg ville gå i dybden. På spilleren og personen. Derfor er målet med hver episode at man skal få høre noe man aldri har hørt før om gjesten. Bli overrasket. Og så var det viktig å lage en blanding av lett underholdning og de tyngre pratene om motgangen for alle gjestene.

I studio: Her er Patrick sammen med sin første gjest Camilla Herrem.

- Det har vært ekstremt tidkrevende å lage. Mest pga research biten. Det er den som tar tid. Jeg har pratet med rundt 5-6-7 personer hver gang før jeg møter gjesten. Familie, kjæreste, venner, lagkamerater, tidligere lagkamerater og folk fra ungdomstida. Alt for å få best mulig bilde av hvem gjesten er - og for å kunne overraske noe.  

Strålende fornøyd
- Jeg kunne ikke drømt om responsen i starten! Håndballmiljøet virker å ha trykket podcasten til sitt bryst og allerede etter fire timer lå podcasten på 2.plass i Norge. I skrivende stund er den nummer fire, men det er jeg mer enn godt fornøyd med! Jeg hadde håpet å komme inn i topp 10 en eller annen gang når den var etablert, avslutter Patrick.
Publisert 21. november 2018, oppdatert 4. desember 2018.