Pizzastykket som forsvant

Tre generasjoner SR-ever på samme scene.

- «Hvem stjal det siste pizzastykket" heiter forestillinga. Vi har jo alle gått SR, og lærte masse der. No er eg regissør frå 2014/2015, og skodespelarar er Jørgen Konradsen 2015/2016 og Joakim Ljønes 2016/2017, fortel Oskar Fjørtoft Sandanger.

Fann hverandre gjennom RF
- Dette er en komedie, og vi har jo alle tre lært mykje gjennom å gå på Ringerike Folkehøgskole, så det er litt gøy at vi fann kvarandre gjennom det. Ingen av oss kjente kvarandre særleg godt, men no er vi altså i samme teatergruppe!


Jakten på Pizzastykket: F.v. Kim Erik Strøm, Jørgen,Paul Pacoma, Joakim og Oskar.  Kim Erik og Oskar har ansvaret for regien.  Dette er deres regieksamen på bacheloren Drama og Teaterkommunikasjon.

Kollektiv
- Stykket handler om livet i et kollektiv. Eit pizzastykke forsvinn, og dette skaper store problemer for Frank. Han gir seg ut på ei reise for å finne dette pizzastykket, men når ein bor saman med ein "buisness"mann og ein som er redd for alt, så blir dette ein vanskeleg veg å gå. Det oppstår mange morsomme situasjoner, på vegen til løsningen om kven som har stjelt det siste pizzastykket.  Forfatteren er Ingunn Andreassen.

Tilfeldigheiter
- Det var tilfeldigheiter som førte oss sammen, men når det først skjedde - så vil nok det bidra til ei morsom og underhaldande forestilling! Både Joakim og Jørgen er gode skodespelarar, og tek jobben seriøst- noke eg som regissør set pris på!

Gratis forestilling
- Forestillinga er gratis! Og vi syns jo sjølvsagt det er ekstra stas om årets SR / Ringerike eller nåken andre tidligare elever tek turen! avslutter Oskar.Publisert 15. november 2017, oppdatert 15. november 2017.