På tur med Lars Monsen og NRK

Maria SR-elev er førstemann ut.

- Jeg både gruer og gleder meg, er den korte beskjeden Stand Up & Revy elev (2014-15) og komiker Maria Stavang har tid til å si i en hektisk forberedelsesfase til sommerens store NRK-stunt.  Hun er førstemann ut som Lars Monsens turkamerat i Sommeråpent.    (Sjekk videosnutt nr. to i linken!)   Ingen av oss på skolen husker Maria som et utpreget friluftslivsmenneske, så vi gleder oss til å følge henne i nytt terreng.  Første sending er torsdag 12.juli på NRK1.

Ingressbilde: Tobias Myklebust Fjeldheim


På tur?  Maria med ryggsekk da hun var elev på skolen.  Vet ikke om Lars Monsen vet hva han satt igang! :-)  God tur!  Foto: Fanny Potter.

Takker Ringerike folkehøgskole
Kjenner vi Maria rett kommer hun til å klare brasene uten problemer og møte hver utfordring med humor.  Akkurat på samme måte som hun møtte utfordringene som eneste jente på Stand Up & Revy det året hun gikk. -– Jeg kan takke folkehøgskolen for hvor jeg er i dag, for bedre psykisk helse og bedre selvtillit. Man lærer noe av alt, og må faktisk ikke være ferdig utdannet i en alder av 22. Det er det bare du som bestemmer selv!  

God tur, Maria!  


Publisert 10. juli 2018, oppdatert 10. juli 2018.