Godt nyttår!

Dette har gjort inntrykk på årets elever.

- Vårt aller sterkeste kort er  skolens ansatte; engasjerte, kunnskapsrike, entusiastiske og trygge voksne som ønsker det aller beste for elevene og skolen, sier Morten rektor. Vi er «skolen som aldri sover» - hos oss er det et yrende liv 24-7, med blant annet undervisning og aktiviteter seint og tidlig ledet av de ansatte. Dette er en helt bevisst satsning fra vår side, og derfor er det så hyggelig at elevene trekker det frem på denne måten. 

Ordsky
Før jul ba vi elevene skrive ned de tre viktigste tingene som hadde gjort inntrykk på dem i løpet av høsten.  Resultatet ble denne ordskyen som består av ting som ble nevnt to eller flere ganger.  - Det er utrolig hyggelig å se at elevene setter pris på oss og på hverandre, smiler Morten. - Årets elever har virkelig favnet alt som er folkehøgskole, og har sammen med de ansatte dannet et raust og sterkt fellesskap.  Det ser vi på denne ordskyen.  

Gleder oss til vårsemesteret
- Vi gleder oss til å ta fatt på vårsemesteret der vi skal ta vare på læringsgleden og fortsette med å gi elevene mulighet til å utvikle livsmot og verdibevissthet, tilegne seg kunnskap og få opplevelser. Vi ønsker at elevene skal utvikle selvstendighet, ansvar og innsikt i egen og andres rolle i fellesskapet, avslutter Morten rektor.

Her kan du lese mer om skolens mål og verdigrunnlag.


Publisert 30. desember 2018, oppdatert 31. desember 2018.