Gamle og nye elever i spel på Røros

- Kjempegøy at vi fant hverandre, sier Alexander.

Nye og gamle elever: Bak f.v. Sigmund (19-20), Heidi (16-17) og Eirik (14-15). Foran: Alexsander (16-17).

Eirik Holsæter og Alexander Karlsen el Younoussi gikk på Stand Up & Revy 14-15 og 16-17.  Begge to ble invitert med på spelet av medelever fra Ringerike.  – Dette er tredje året mitt.  Det er et fantastisk miljø her og somrene her er opp har vært de beste i mitt liv, sier Eirik.   Det er Alexander helt enig i. Han var på audition i 2017 og har vært med i to år.  I år har de begge taleroller og er omtalt i programmet.

120 sminkes til hver forestilling
- Jeg har vært med siden 2011, forteller Heidi Maiken Bøgseth Krog som gikk på Musikal 16-17.  – Først fire år på scenen og så fire år som sminkør.  I år er jeg for første gang sminkeansvarlig og har dermed ansvar for planlegging av hår og sminke, rekruttering av frivillige sminkører og samarbeide med det kunstneriske teamet.  Hver kveld i forestillingsperioden jobber jeg sammen med åtte flinke frivillige sminkører slik at de 120 aktørene på scenen får fikset hår og sminke før forestillingen starter!

Smed-Ola: Alexander spiller smed og er sminket av Heidi.  Foto: Svein Eggan.

Veteran
Sigmund Ryen Tøndel som skal går Musikal i år er veteranen blant de fire.  Han har vært med siden 2003 da han var tre år gammel.  Han har 15 års erfaring og i år spiller han diverse roller. – Dette spelet har vært en stor del av livet mitt, og jeg kan ikke se for meg å ikke tilbringe sommeren bak Slegghaugan hjemme på Røros.  Og i august starter jeg på Musikal på Ringerike og kan rett og slett ikke vente!  Jeg gleder meg til å møte medelever og lærere og kunne gjøre det jeg elsker hver dag! 

Lærerikt
Eirik og Alexander ønsker Sigmund lykke til.  De er begge enige om at året på Ringerike var utrolig lærerikt. – Jeg lærte ikke bare om faget, men om meg selv.  Det var et veldig viktig år i livet mitt, hvor jeg ble sikker på hvilken retning jeg ville ta i livet, sier Eirik og Alexander er hjertelig enig. 

Slagghaugene på Røros: Alexander og Eirik i et stille øyeblikk under prøvene.


Publisert 23. juli 2019, oppdatert 23. juli 2019.