Chartertur på Ringerike folkehøgskole

Første elevkveld var en suksess!

Velkomstdrinker, reiseledere, forventningsfulle, lettkledde, solbrente og glade turister, show og leker - alt var på plass!


Utkledning: Det er viktig å komme i riktig stemning!

Har de skjønt det?
Det er alltid en utfordring å arrangere første elevkveld.  Har elevene skjønt hva en elevkveld er, og stiller alle lojalt opp på det som er blant høydepunktene i folkehøgskoleåret?  Svaret etter årets første elevkveld er et rungende JA! 

En helaften
3B som inviterte til chartetur var det perfekte vertsskap, og 2A som stod for underholdningen leverte et sceneshow der elevene sang, danset, spilte og bød på seg selv.  Stående applaus etterpå viste at all jobbingen var verdt det!  Og alle som bare var gjester tok utfordringen om å kle seg ut som charterturister på strak arm. 


Alle er med: Alle på 2A bidra i små og store roller.  Lars håndterte trekkspillet flere ganger til stor jubel.

Underholdning
En elevkveld gjør seg ikke selv.  Det kan begge etasjegrupper underskrive på.  Det er krevende å lage god underholdning; vilje til å gi av seg selv; ture å stå på en scene; binde det hele sammen og stole på at alle leverer når de skal. Og så skal det øves og øves og øves i tillegg til alt det andre som skjer på skolen.  2A gjorde alt riktig da det gjaldt og ga oss et show som gjerne kunne ha vart lenger.  Det er en god følelse!


Showetasjen: Her er hele 2A samlet før de entret scenen.

Vertsskap
Men minst like viktig er det å ha et godt vertsskap på en elevkveld.  Et vertsskap som får gjestene til å føle seg velkommen og ventet.  Et vertsskap som har regi på kvelden, har pyntet og serverer god mat, passer på et det er passe lange pauser, morsom underholdning under maten og ikke minst holder orden på alle når det er leker og konkurranser etter underholdningen.  3B var i gang fra kl. 16 med å pynte matsalen og lage mat og avsluttet nærmere midnatt med oppvask og opprydning.  Og de holdt stilen hele veien.  Godt levert!

 
Holder koken: Her er 3B samlet i en pause mellom alt de holdt orden på som vertsskap.

 

 


Publisert 27. september 2017, oppdatert 28. september 2017.