Dommere i ny serie

Tidligere elever er med i "All together Now"

Aurora Jonsrud,  Thora Margareta Bragstad, Jenny Larsen og Marthe Hansen har alle gått på Musikal. Nå er de med i dommerpanelet på 100 som skal stemme over nye norske talenter i TVNorges storsatsning "All together now" med premiere 8.januar.


Jenny Larsen gikk Musikal 2014-15

Entusiasme og begeistring
- Det er jo ein sangkonkurranse, kor deltakarane si oppgåve er å begeistre heile denne veggen med 100 dommarar, fortel Jenny. -  Når ein dommar høyrer noko ein likar trykker ein på ein knapp, reiser seg og syng med deltakaren. Derfor heiter det "All Together Now". Jo fleire dommarar som reiser seg, jo større er sjansen for å komme vidare til finalen.

Tilfeldigheter
- Eg fekk spørsmål frå ein eg går på skule med, han hadde praksis i Rubicon produksjonsselskap (går året over meg på prosjektledelse på Westerdals), og eg og tre andre i klassen vart med grunna han.


Aurora Jonsrud gikk Musikal 2016-17.

Utrolig gøy
Aurora forteller at hun også ble kontakte av en fra Rubicon produksjonsselskap: - Jeg sendte inne en søknad og svarte på masse spørsmål, og så var jeg så heldig å få jobben. Jeg vet jo ikke hvor mye vi egentlig få bli med i selve programmet, men det har vær en utrolig gøy produksjon å få være med på. Jeg har møtt så masse fine folk og fått muligheten til å smake på freelancer livet, selv om jeg fortsatt er student på Musikkteaterhøyskolen.  


Marte Larsen gikk Musikal 2014-15. 

Freelancer
- Jeg er akkurat ferdig med en tre års bachelorutdanning i musikkteater fra musikkteaterhøyskolen i oslo og har i høst fått testet livet som freelancer, forteller Marte. -  Jeg ble faktisk spurt av en som jobber i produksjonen om jeg ville være med. Vi kjenner hverandre fordi vi gikk i samme klasse første året på musikkteaterhøyskolen. Supergøy at man havner på forskjellige steder i arbeidslivet, og at man plutselig får spørsmål fra en gammel venn om man vil være med på en så flott produksjon!

Thora Margareta Bragstad gikk Musikal 2012-13.

- Muligheten til å være dommer fikk jeg gjennom en i medstudent som visste om mitt brennende engasjement for musikk og han tipset meg om å sende inn noen ord om meg selv, forteller Thora Margareta. - Etter å ha gjort litt forskjellig etter året mitt på Ringerike studerer jeg nå «Prosjektledelse kunst og kreativ næring» på Westerdals med mål om å få meg en jobb innen musikkbransjen! På siden av studiet jobber jeg blant annet med festival frilans.

Lidenskap
- Det er utrolig spennende og inspirerende å få lov til å være en del av en så fin produksjon med ekstremt mange dedikerte mennesker. Et utrolig kult konsept som er noe annerledes enn hva lignende konkurranser som har blitt vist på norsk TV tidligere. Sitter igjen med nye bekjentskaper, kontakter og erfaringer. En veldig unik følelse å stå i en vegg med 99 andre mennesker med samme lidenskap som man selv har!


Karoline Sommerseth Horntvedt gikk Musikal 09-10.

Bachelor i skuespill
-Jeg ble tipset av min tidligere lærer på NSKI (Norsk Skuespiller Institutt), skolen der jeg studerte bachelor i skuespill, forteller Karoline. - Jeg jobber som freelance skuespiller og sanger.

Lærer på folkehøgskole
- I tillegg jobber jeg også som lærer på skuespillerlinja ved Skiringssal folkehøyskole i Sandefjord, forteller Karoline videre.  Hun spillte Maria von trapp i musikalen «Sound of Music» i Tønsberg i fjor og er aktuell med Prøysens «Tango for to» i Oppland 2019.

 

 Publisert 7. januar 2019, oppdatert 11. januar 2019.