Braksuksess på nygammel scene

- Deilig å le så mye, sa Tove lærer etter 2. elevkveld.

2. Brakka innviet den nyoppussete scenen i Storsalen med en elevkveld som harslerte med det meste av hva som har skjedd på skolen så langt!  


Talentfulle: Mathias (t.v.) og Sander skulle naturligvis ha gått på Dans og ikke Multisport!

Størst jubel vakte nok etasjens vakre presentasjon av danselinjen.  Med sjelden innlevelse danset Sander og Mathias seg inn i alles hjerter.  Og hvis Martins presentasjon av GS er sann, kan vi glede oss til Kenya- og Indiaforedrag senere i år. 

We are the champions
Høydepunktene stod i kø både på scenen med overraskende, underfundige og morsomme poeng og på lerretet med egenproduserte filmer.  Ekstra morsomt var det at etasjen kunne avslutte showet med "We are the champions" av Queen med gullmedaljer rundt halsen.  De hadde scoret gull på scenen og på Multisports lørdagsseminar "Mesternes mester".


Vinnere: 2. Brakka gjorde suksess på scenen og vant lørdagssemninaret "Mesternes mester"!


Vertsskap: Buret og Villaen var vertskap for en uhyggelig vellykket kveld.

Skummelt
Rammen rundt kvelden var "Halloween" og matsalen var pyntet etter alle kunstens regler av Buret og Villaen, og nok en gang stiller alle elever opp i kostyme.  Jammen bra de fleste møtte hverandre i godt opplyste rom; her var det mange som kunne ha skremt vannet av noen og enhver i en mørk krok.   Etter maten og showet var det aktiviteter i etasjeserien og kvelden ble avsluttet med skrekkfilm i TV-stuen. 


Fobier: Denne kvelden bød på skrækk og gru. 

Flott leverte av 2.Brakka og Buret og Villaen og teknisk komite som fikk vist at det nye tekniske anlegget i Storsalen virkelig fungerte! 

 

 


Publisert 22. oktober 2017, oppdatert 22. oktober 2017.