Setter spor

Tidligere elever preger teater- og revymiljøet etter endt skoleår på Ringerike folkehøgskole.

- I disse dag er det premierer på skolerevyer.  Det er utrolig morsomt å se at tidligere Stand Up & Revy-elever preger den ene suksessen etter den andre, smiler Marie lærer.  - Vi ønsker at elevene våre skal bli aktive i revy-miljøet når de er ferdige på Ringerike folkehøgskole.  Det betyr at miljøet utvikler seg og at nye talenter får plass.

Femmere og seksere
John Gunnar og Jesper, som gikk Stand Up & Revy 14-15,  har hatt regien på Munch revyen 2017.  De ble belønnet med en sekser fra Aftenposten som blant annet skriver: - Er det mulig å være anonym i et samfunn som belønner dem som roper mest og høyest? Den modige Munchrevyen leker med lys, lyd og etiske grenser. Slikt blir det kvalitetsunderholdning av. 


Fornøyde: John Gunnar, t.v., og Jesper fra Stand Up & Revy 2014-15, er fornøyde med sekseren i Aftenposten.


Hovedrollen i "Hairspray": Linn Gabrielsen, som gikk Musikal 2013-14,  er en av tre regissører på Blindernrevyen som høster mange lovord.  Det gjør også Fredrik, SR 9/10 og Joakim 10/11 som har regien på Nissenrevyen.

Peter Pan og Kaptein Krok flyr igjen
Joakim Thrane som gikk Musikal  2009-10, spiller Kaptein Krok på Haugesund Teater.  Her kan du se ham i nærkamp med Peter Pan.

Språkentusiast
Skuespiller Eirik Del barco Soleglad ved Den Nationale Scene i Bergen, var elev på Musikal 1994-95.  Nå skal han spille Jeppe i "Jeppe på Bjerget", men her kan du se ham som dialekttolker i "Eides Språksjov" på NRK.  Spol frem til del ni og hygg deg! 


Publisert 11. januar 2017, oppdatert 12. januar 2017.