Hva skjer'a?

Et nytt år skal fylles med innhold. Vi gleder oss!

Vi gleder oss til å begynne et nytt skoleår og fylle det med innhold sammen med dere.  Men det er klart at det er mange tradisjoner og opplegg som ligger fast.  De skal dere være med på å gjøre til deres egne.  Her er oversikten over alt vi gjøre felles.  I tillegg kommer alle prosjektene linjene har.  Det er ikke uten grunn vi er skolen som aldri sover! 


Første skoledag: Einar Mulitsportlærer viser en av fjorårets elever veien til internatet.

September:
1.september drar hele skolen til Oslo for å se generalprøven til musikalen "The Book of Mormon".

2.september:   Her inviterer de ansatte til elevkveld, men dere skal få lov til å bidra sammen med etasjen deres.  Det blir god mat, rebusløp, innslag på scenen og felles aktiviteter til langt ut på natten. 

23.september: Det er den aller første ordentlige elevkvelden.  En etasje har ansvaret for matservering og aktiviteter utover kvelden og en etasje har ansvaret for underholdningen.  Elevkveldene er uten tvil noen av høydepunktene i løpet av året!  Alle setter sin ære i å skape den beste elevkvelden. 

27.september begynner høstferien kl. 11:30. 

Oktober:
10.oktober er høstferien over og vi begynner kl. 08:30 med morgensamling, men du er velkommen tilbake dagen før.  Første måltid er kveldsmat. 

14.oktober er det høstfest.  Da inviterer dere venner og familie til å oppleve skolen.  Uken før har vi jobbet sammen mot linjepresentasjoner, sceneshow, utstillinger, konkurranser og skolekoret opptrer før første gang.  Det er stort! 

21.oktober: 2. elevkveld og store forventninger.  


Skolekoret: Første gang skolekoret opptrer  iført skolens t-skjorter er på høstfesten.

26.oktober begynner linjeuken og mange linjer drar på sin første linjetur. 

November
11.november er det 3. elevkveld og forventningene er ikke mindre til denne. 

20.november er det andre linjeuke. 

Desember:
Dette er en måned full av hemmeligheter og prosjekter.  Vi har hemmelig nissevenn der alle som vil kan delta.  Vet du ikke hva hemmelig nissevenn er?!  Bare vent – det er noe av det hyggeligste du kan tenke deg, hvis du har vært snill altså….  Vi har juleverksted, lager spiselige gaver og åpner julekalender. 


Pepperkakehusbakekonkurranse:  Her er noen av fjorårets fantastiske pepperkakebyggverk.

9.desember gleder alle seg til 4. elevkveld. 

19.desember har vi en fantastisk hyggelig juleavslutning med alt du kan ønske deg av julemat.  Vi går rundt juletreet, avslører hvem de hemmelige nissevennene er, og hvis dere har vært riktig snille kommer kanskje julenissen også.  Det er en kveld du ikke vil gå glipp av!  

20.desember begynner juleferien kl. 12:30. 

Januar:
8.januar er juleferien over og vi begynner kl. 08:30 med morgensamling, men du er velkommen tilbake dagen før.  Første måltid er kveldsmat. 

13.januar er det fjorårsfest.  Da inviterer dere fjorårselevene til fest på skolen.  Vi forbereder oss i to dager først og lager rammene rundt festen.  Fjorårselevene gleder seg allerede og er spente på hva dere finner på. 

26.januar er det linjeuker igjen.  Da drar de aller fleste linjen på sin andre linjetur. 


Mobildekning: Endelig dekning på linjeturen til Kenya.

Februar:
22.februar er det 5. elevkveld. 

23.februar begynner vinterferien kl. 11:30. 

Mars:
6.mars er vinterferien over, og vi begynner kl. 08:30 med morgensamling, men du er velkommen tilbake dagen før.  Første måltid er kveldsmat. 

8.mars er første av fire prosjektvalgfagsdager.  Da legger vi den vanlige timeplanen til side og dere velger et av flere fag dere fordyper dere i.  De fagene velger dere før vinterferien. 

17. mars er det elevkveld igjen - den nest siste.  

22.mars begynner påskeferien kl. 11:30. 


Gruppeklem: Det er like trist før hver ferie og elevene skal være fra hverandre et par uker, men gruppeklemmer hjelper

April:
4.april er påskeferien over, og vi begynner kl. 10:00 med skolekoret, men du er velkommen tilbake dagen før.  Første måltid er kveldsmat. 

30.april arrangerer elevrådet elevkveld. 

Mai:
2.-4. mai er aktivitetsdager der vi inviterer alle som har vært på Helsedans og mange flere til å være folkehøgskoleelever i noen dager.  Det hele avsluttes med et utrolig sceneshow! 

5.mai er det siste elevkveld. 


Elevkveld: Siste elevkveld er like populær som første elevkveld.

12. mai er det vårfest.  Da inviterer dere nok en gang foreldre og venner til stor fest der alle linjene viser frem sine ting.  

15.mai er det vår egen avslutningsmiddag for elever og personalet.  Selv om det er siste natt med gjengen, blir det en veldig hyggelig kveld. 

16.mai får dere vitnemålene og begynner på resten av deres liv fulle av minner og erfaringer som kan komme godt med!

 

 


Publisert 20. juni 2017, oppdatert 21. juni 2017.