For en skolestart!

Hektiske, intense og hyggelige seks dager for elever og personalet.

- Vi har hatt en strålende skolestart, smiler Kari assisterende rektor. - Det har foregått noe stort sett hele tiden, og det hyggelige er at elevene har deltatt aktivt og hatt overskudd til å sette igang egne prosjekter.  Dette lover veldig godt for resten av året.


Internatet:  Det var ikke så ordentlig på internatet veldig lenge.


Allsang: Første skoledag ble avsluttet med allsang i Storsalen.  Og da vi hadde første skolekorøving senere i uken, kom lærerne tilbake med bakoversveis og sa de aldri hadde hatt en korstart det svingte så mye av. Det er bare å begynne å glede seg til høstfesten og skolekoret. Se flere bilder fra skolestart her.


Elevkveld: Første lørdag på skolen var  også første elevkveld.  Personalet inviterte til  taco som tydeligvis falt i smak.
 
Etasjeserien:  Etter maten var det første runde i etasjeserien.  Da kjemper etasjegruppene om heder og ære gjennom mange forskjellige konkurranser.  Her er det kunnskap om land i Afrika.


Underholdning:  Alle etasjene og personalet var i ilden på scenen i en fantastisk tv-kveld.  Her er det sporten og et krevende hinderløp mot fristen til å betale skolepengene. 


Overnatting:  Lørdagen ble avsluttet med nattmat og diverse varianter av overnatting: enten ute med Kjersti internatleder, nattfilm og overnatting i Storsalen eller bare en helt vanlig natt i egen seng på internatet.   Her kan du se flere bilder fra elekvelden.


Publisert 4. september 2016, oppdatert 5. desember 2016.