Tjuvåpner teatersal

Den nye teatersalen tjuvåpner i anledning vårfesten.

- For en innsats, skryter Morten rektor.  - Det bygges og rigges og males nesten døgnet rundt for at vi skal kunne bruke scenen på vårefesten.  Det er viktig for oss at årets elever får sjansen til å brukes scenen.  Det er tross alt de som har levd med byggeplassen i snart et år. 

Ny teatersal, Musikk & Teater, Ringerike folkehøgskolePeriskopamfi: Marie lærer og Morten rektor står på balkongen og ser ned på Tom drift som styrer teleskopamfiet. Her er det ekstra øvingsrom når setene er trukket tilbake.

Ny teatersal, Musikk & Teater, Ringerike folkehøgskoleMagi: Når Tom drift  trykker på knappene sklir teleskopamfiet frem over gulvet. Her er de to første seteradene brettet ut.

Ny teatersal, Musikk & Teater, Ringerike folkehøgskoleFlunkende nytt: Per gjør setene klare til foreldre og venner som kommer til vårfesten.

Ny teatersal, Musikk & Teater, Ringerike folkehøgskoleNy foaje:  Her er det gamle bandrommet.  På lørdag er gulvbelegget på plass og rommet blir inngangen til det nye teaterbygget. - Det er mye som ikke er på plass ennå, sier Morten rektor. - Men vi gleder oss til å vise frem det som kommer til å bli den flotteste teatersalen på noen folkehøgskole!


Publisert 7. mai 2014, oppdatert 2. september 2014.