Stand Up & Revy preger skolerevyer i Oslo

Spennende tider for åtte tidligere elever som har ansvaret for regi/koreografi på fem skolerevyer i Oslo. Premierene kommer på løpende bånd.

- Det er utrolig gøy at tidligere elever er så aktive i skolerevymiljøet i Oslo, skryter Ole Christian lærer.  - Vi er kjempestolte av dem! Det morsomme er at disse elevene er rekruttert fra sine skolerevyer av tidligere elever fra Stand Up & Revy som da hadde regiansvar. Vi håper naturligvis at årets regissører rekrutterer til Stand Up & Revy 2014-15.

På løpende bånd:
Steinar Kloumann, Kristine Hübert og Martin Lepperød (2012-13) har ansvaret for Persbråtens revy som hadde premiere 6.januar.  Vi gratulerer med en femmer i OsloPuls.

Ullernrevyen har premiere 9.januar.  Der har Fredrik Sjåstad Næss (09-10) og Joachim Selvåg (10-11) regien.  Joakim har for øvrig vunnet den store revyprisen, hvilket innbar at hans revy ble kåret til den aller beste av Oslorevyene og ble oppført på Nationaltheatret..  Det var det året Joakim selv gikk på Stand Up & Revy. Den gangen hadde han ansvaret sammen med medelev Jørgen EP.  Guro Karijord, Musikk & Teater, 2011-12, sto på scenen.

Besøk, Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskoleRegissører: Joakim (ytterst t.v.), Leon (fjerde f.v.) og Fredrik (t.h.) har ansvaret for forskjellige skolerevyer i Oslo.  Her er de sammen med tidligere elever fra Stand Up & Revy på stand up forestilling på Ringerike folkehøgskole.

Guro Karijord (Musikk & Teater, 11-12) har koreografien på Hartvig Nissenrevyen med premiere 9. januar.

Trygve Monclair Bøe (12-13) er regissør for Stabekkrevyen med premiere 20. januar

Trygve og Martin, Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskolePå scenen: Trygve (t.v.) og Martin på revyscenen på Ringerike folkehøgskole.  Nå har de henholdsvis regiansvar på Stabekk og Persbråten vgs.

Leon Andor Karlsen (10-11) har regien for Nesoddrusens revy med premiere 25. februar.

Følg med på våre nettsider for linker til omtaler.

 

 


Publisert 7. januar 2014, oppdatert 7. januar 2014.