"Some like it hot"

Stand Up & Revy skal spille klassisk farse i desember.

- Dette blir ellevilt og fabelaktig gøy, sier Ole Christian lærer entusiastisk.           - Kollega Benedicte oversatte manuset og satte opp stykket på Seljord folkehøgskole i 1989, og jeg lånte manuset og satte det opp med Drøbak Studiescene noen år senere.  Vi  har lenge ønsket å sette opp farsen igjen, og nå er tiden er inne.  Sammen med årets elever på Stand Up & Revy kommer vi til å le oss fillete.

Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskole, klassebildeSikter mot stjernene: Elevene på Stand Up & Revy er klare for farse og mye latter.

Leseprøver
- Leseprøvene på stykket tyder på at vi har rett, fortsetter Ole Christian. - Vi hygger oss intenst med manuset og legger stadig villere planer.  Hvis det er sant at en god latter forlenger livet, kommer vi til å leve lenge!  Det er bare å glede seg til premiere i begynnelsen av desember.   

Forviklingskomikk
Farsen "Noen liker det hett"er basert ble den legendariske filmen "Some like it hot" med bl a Marilyn Monroe, Tony Curtis og Jack Lemmon fra 1959. Her er det forviklinger av dimensjoner. Du kan lese mer om handlingen her


Publisert 19. oktober 2013, oppdatert 19. oktober 2013.