Innholdsrik skolestart

Første skoleuke snart over. Den har vært full av opplevelser og utfordringer!

Som om det ikke var nok å bli kjent med 105 andre ungdommer og ha undervisning hele dagen, har ettermiddagene og kveldene vært fulle av aktiviteter.  Og årets kull har virkelig visst å benytte seg av tilbudene. - Vi hadde ikke drømt om at over 90 ville møte til rebusløp i Hønefoss, forteller lærerne Tove og Karine.  - Hønefoss sentrum ante nok ikke hva som traff det.

Brannøvelse og førstehjelp
- Det er utrolig viktig at elevene lærer om førstehjelp og brannslukkingen, sier Tom vaktmester. Den første brannøvelsen ble også gjennomført. -  Nå gjenstår en nattøvelse, men den blir ikke varslet, smiler Tom. 

Brannøvelse, Ringerike folkehøgskoleBrann:  Elevene prøvde å slukke brann med brannslukningsapparat under kyndig ledelse av Tom vaktmester.

Teaterkveld, musikklytting og kreativitet
Gjennom uken har det vært forskjellige aktiviteter på ettermiddag - og kveldstid. Manda kveld var det "Stek din egen vaffel" med Kjersti internatleder og så gikk det slag i slag. Ole Christian lærer som har regien på utendørsspillet "Den gode Hensigt" i Svelvik inviterte hele skolen til generalprøve; Marie lærer oppfordret alle til å lage personlige dørskilt; Eva lærer underviste i tegning en ettermiddag;  Knut lærer delte musikkglede med elevene, og da Benedicte lærer inviterte til spillaften i storsalen, møtte over 90 elever opp.

Spillkveld, Ringerike folkehøgskoleBrettspill: Skolens mane brettspill falt i god smak hos elevene.

Lørdagsseminar og elevkveld
Nå venter lørdagsseminar om forventninger og elevkveld arrangert av personalet, før det blir søndag og mulighet til å ta det helt med ro,


Publisert 29. august 2014, oppdatert 11. september 2014.