Rapport fra Alpene

Idrett på Ringerike folkehøgskole har vært på studietur. Se her hva elevene selv sier om turen til Serre Chevalier. Hyggelig lesning!

- Masse løssnø og utfordrende offpiste på dagene, masse kos og latter på kveldene. Kunne ikke fått en bedre studietur! (Lovisa)

- Vi var utrolig heldig med forholdene med en perfekt kombinasjon av sol, varme og puddersnø. Vi er veldig glade i hverandre, og det var gøy å være på tur sammen! (Maren)

- Etter å ha bodd sammen med hverandre i en uke, har vi blitt enda mer sammensveiset, fått mange gode minner og enda flere interne vitser! (Charlotte)

 - Hele gjengen har blitt enda mer sammenspleiset etter turen, og vi har laget mange minner sammen som vi aldri kommer til å glemme. Takk for en fin tur =) (Disa)

- Dette har vært en veldig hyggelig uke. Vi har storkost oss både på dagene & kveldene. Etter denne uka vil jeg si at hele klassen har kommet enda nærmere hverandre. (Helene)

- En voldsomt bra tur! Bakkene i Alpene var utrolig gøy, men vil si det beste var det sosiale. Tror alle hadde det gøy med alle, og ikke minst var det mange ulike ting vi moret oss med! Kan si for min egen del og antagelig alle andres at vi har kommet nærmere hverandre! (Aksel)

- En fin tur med den beste klassen. Vi har kjørt masse ski, og jeg føler jeg har blitt en mye bedre skikjører denne uken. Sosialt har vi blitt nærmere hverandre, og jeg vet jeg kommer til å se tilbake på denne turen som et veldig godt minne. (Vemund)

- Jeg synes denne turen har vært kjempekoselig og ikke minst bra! Kommer til å huske denne turen. Tusen takk! (Andreas)

- En spennende opplevelse, hele atmosfæren av å være på en slik plass som Serre Chevalier og Ville Neuve er bare helt fantastisk, gamle hus, små restauranter med spennende lokale retter og et uendelig stort skianlegg er bare noen av de fine opplevelsene man ikke får muligheten til å oppleve hjemme. (Stian)

- Flott tur med gode mennesker. Spennende mat og flotte omgivelser. Bakkene var utrolig flotte, gode oppfiste-muligheter. Ikke minst nydelig vær. Kotil å huske denne turen godt. Takk for meg! (Henrik)

- Herlig tur med mye action, fått kjøre masse på ski under herlige forhold. Turen har vært veldig minnerik og absolutt noe jeg vil huske for livet. (Bjørnar)

- Jeg har hatt en helt fantastisk bra uke. Det har vært et helt fantastisk nydelig vær og supre kjøreforhold i bakken. Store fjell med en fantastisk utsikt er noe jeg aldri vil glemme. Samtidig er det en super klasse å vøre på tur med. Alle er med på gjøre at stemningen er på topp. Ellers tar jeg med meg alle minnene fra byen, utestedene hvor vi spiste, butikkene og rommet på hotellet. Og til slutt må jeg ikke glemme minnene fra den vakre naturen. Takk for turen! =) (Rebekka)

- Har vært en fantastisk tur, fyllt med masse gode minner, herlig vær og god mat (les: fondue). Vi har hatt et bra opplegg, hvor vi har fått trent oss godt på å kjøre offpiste. Det å være i Alpene er alene en helt spesiell naturopplevelse, legger du da også på at vi fikk stå på ski ned fra toppen, løssnø, er det bare helt fantastisk. Absolutt noe å oppleve! (Haakon)

- I had an absolutely amazing time here in France. The skiing was one of the most fun activities I've done. With the great slopes, it makes it just much better. I also feel like I became a lot closer with the others in the linjefag, which was very nice. I also loveed the fact that we went out together as a class and ate 2 delicious meals. Not only was the food good, but the atmosphere of the restaurants were very calm and relaxing. Overall I would say that I had a kjempebra time here in France. It is something that I will remember for the rest of my life. Thank you again for everything and making this trip as fun  as it was. (Kolby)

- Dette har vært en fantastisk tur. Har oppleved flott natur og flotte fjell. Å stå på ski i Alpene er rått. Skimulighetene er ikke til å klage på. Turens høydepunkt var uten tvil offpiste-kjøingen på onsdagen, en opplevelse eg sent kommer til å glemme. Eg trur at idrettslinja har blitt enda mer sammensveiset etter denne flotte turen. Denne turen vil eg huske lenge! Takk for turen =) (Magnus)


Publisert 17. februar 2014, oppdatert 17. februar 2014.