Planlegger studietur til New York

For første gang går studieturen til New York for linjene Dans, Visual Arts og Design & Fashion. Opplegget er i ferd med å ta form!

Studieturen er et av årets høydepunkter. Og for de tre linjene Dans, Visual Arts og Design & Fashion går turen verdensmetropolen New York! Lærerne på disse linjene har nå travle dager med å planlegge turen, og det er ikke vanskelig å se at de gleder seg minst like mye som elevene...

Kunstmuséer og dansestudioer
I New York finnes noen av verdens viktigste museer innen moderne kunst, samt hundrevis av små og store gallerier: Metropolitan museum, Guggenheim, Moma, Whitney Museum of American Art, tegnet av Bauhaus arkitekten  Marcel Breuer inneholder verker av kunstnere som Calder, Jasper Johns, Hopper, Pollock m.fl.
Danselinja skal på musikaler på Broadway, besøke dansestudio/skoler og treffe profesjonelle dansekunstnere som lever i storbyen. Og helt sikkert drikke café latte mens de spaserer i Central Park, og dra på shopping på 5th Avenue...

Motemetropol
New York har i de siste årene også etablert seg som verdens motemetropol. The Big Apple har alt en Design & Fashionista kan ønske seg! DF-elevene skal saumfare utstillinger, museer, butikker, designskoler, gatemote og stoffutsalg og være der det skjer – i landet er alt størst, villest og best. De skal ta for seg av det metropolen kan gi av inspirasjon og innblikk i motebransjen. Dette er byen der alt kan skje!


Publisert 2. februar 2014, oppdatert 2. februar 2014.