Pirater på ferde

Ole Christian lærer og Joakim Thrane, Musikk & Teater 09-10, gjør farvannene på Norsjø farlige i sommer.

Nok en gang er det piratmusikal på Norsjø Ferieland i Gvarv, Telemark. Og nok en gang har Ole Christian lærer ansvar for regien. I år har han selskap av Joakim som gikk Musikk & Teater 09-10 som spiller Gale Mathias og en svært forelsket lakei. I tillegg har Joakim ansvaret for koreografien.

- Det er alltid morsomt å jobbe med tidligere elever, forteller Ole Christian lærer. - De er fulle av energi og vi har en felles historie som vi mimrer mye over, smiler han.

Videreutdanning i Nord-Trøndelag
Joakim har gått to år på Bårdar Akademiet fø han begynte på Teaterlinjen på Høgskolen i Nord-Trøndelag der han nå skal begynne på sitt tredjeog siste år.  Erik Bauck, Musikk & Teater 10-11, er nettopp ferdig med sine tre år og Pål Mollan, Stand Up & Revy 11-12, begynner der til høsten. 

Pirater, Ringerike folkehøgskole  

Sommershow, Ringerike folkehøgskole

 

 

Aktiv: Ole Christian lærer bruker ferien til å drive med noe av det han liker aller best; å regissere show og musikaler.

Sommershow
Ole Christian lærer er nettopp ferdig med sin første sommerjobb i år i Drøbak. Der har «Sommer på Brygga» som han hadde regien på vært en formidabel suksess med flere ekstraforestillinger. Piratmusikalen "Piratbukta - en for alle, alle for en" spilles hver onsdag, fredag og søndag kl 22 til og med 1.august i Norsjø Ferieland.


 


Publisert 8. juli 2014, oppdatert 11. desember 2014.