Bilder fra en linjeuke

Stand Up & Revy har jobbet intenst med farsen og ligger godt foran skjema!

- Jeg er kjempeimponert og overrasket over hvor langt vi er kommet, sier Mathias, som har en av hovedrollene i "Some like it hot", farsen som har premiere fredag 6.desember.  Linjeperioden begynte med teatertur til Det norske teatret og forestillingen "Shockheaded Peter".  

Teatertur, Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskoleTeatertur: F.v. Sander, Kristin og Mathias på vei til Oslo.

Prøver, prøver og atter prøver
- Jeg er også imponert over elevene, skryter Ole Christian lærer.  - Vi har hatt mange prøver parallelt og takket være regisassistenene Dina, Per, Maisen, Kristin og Tobias klarte vi en full gjennomgang av farsen torsdag.  Det er når teksten sitter at moroa virkelig begynner. Nå kan vi jobbe med spillet og nyansene.

Scenografi 
Fredag ble all tekst lagt til side, og vi konsentrerte oss om scenografi, kostymer og rekvisitter. SR fikk besøk av Gøril Rostad  (bildet over). Hun er rekvisitør og sceneteknikker og kom med mange kreative ideer til scenografien. Hvordan lager man for eksempel et våpen til gangstere på 20-tallet eller et gammeldags kamera med blitz?  Nå er det bare for oss å sette alle ideen ut i praksis. Til slutt var det jakt i på mulige antrekk i kostymelageret.

Boller og kakao
Sammen med kjøkkenet inviterte SR de andre elevene på boller og kakao torsdag kveld.  Etter intensiteten i bollebakingen å dømme, gjorde det godt å gjøre noe helt annet enn å pugge tekst!

Bollebaking, Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskoleBollebakere med hårnett: F.v. Hanna, Melissa, Kristin og Terje.  

Bror lærer og Benedicte lærer, Ringerike folkehøgskoleVerdens beste jobb:  Bror og Benedicte er skjønt enige om at Ringerike folkehøgskole er et godt sted å jobbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Publisert 19. november 2013, oppdatert 19. november 2013.