Kongen og jeg

Tidligere rektor Einar Westheim var i audiens hos kongen og takket for fortjenestemedaljen han fikk i fjor.

 - Jeg var himmelfallen, ler tidligere rektor Einar Westheim om den store overraskelsen på fjorårsfesten 2012.  Da fikk Einar Kongens fortjenestemedalje for sin innsats for Ringerike folkehøgskole gjennom mange år. 

Einar Westheim, Ringerike folkehøgskole

Audiens
Det var en stor opplevelse å møte Kongen og Dronningen, forteller Einar.  For ikke lenge siden var han på slottet og takket for medaljen. Sammen med sin kjære Berit Ingrid Høyne var han i audiens hos kongeparet sammen med andre medaljemottakere og deres følge.  - Vi ble delt inn i grupper alfabetisk og så gikk Kongen og Dronningen fra gruppe til gruppe og pratet med oss. Samtidig ble vi servert kanapeer og champagne. Dronningen var utrolig flink til  å prate med oss å få oss til å slappe av. Hun var så interessert i historiene våre. Jeg var jo litt nervøs, smiler Einar.  - Da Kongen kom til slutt var jeg helt avslappet. Det er et flott kongepar vi har!  

Audiens: Tidligere rektor Einar Westheim utenfor slottet sammen med sin Berit Ingrid Høyne.Publisert 10. november 2013, oppdatert 11. november 2013.