Kjøttfri mandag!

Som en naturlig forlengelse og utvikling av skolens miljøprofil har vi valgt å innføre Kjøttfri mandag.

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
Kjøttfri mandag er et verdensomspennende konsept, som Framtiden i våre hender og Grønn hverdag har startet i Norge. I tillegg til flere folkehøgskoler har også Forsvaret og mange offentlige kantiner innført det samme. Ideen er at én kjøttfri dag i uken skal inspirere til flere kjøttfrie dager og et miljø- og dyrevennlig matforbruk.
 
Nytt, spennende og variert
- Kjøttfri mandag blir langt fra kjedelig, på disse dagene vil vi tilby nye smaker, vi vil variere mange ulike vegetarretter og bytte ut deler av pålegget med nye spennende påleggsvarianter, forteller Åse Kvisgaard, kjøkkenleder. - Vi vil gi elevene opplevelsen av å spise godt, også uten kjøtt.
 
Positiv til å prøve
- Jeg har fortsatt til gode å spise middag på Kjøttfri mandag, forteller Lise fra linja Stand Up & Revy. - Men jeg tror det blir veldig bra. Jeg har aldri spist vegetarmat, så dette blir helt nytt for meg!
 
 Positiv: Lise på Stand Up & Revy er positiv til Kjøttfri mandag.

Publisert 21. januar 2014, oppdatert 27. januar 2014.