Kanopadling med idrettslinja

Utrolig flott padletur på Fjorda, med taco og overnatting i lavvo.

Flere bilder her

Første overnattingstur med idrettslinja ble en flott opplevelse. Strålende sol og et uvanlig varmt vær var med på gjøre turen til en ren kosetur! Idylliske Fjorda, kjent som selve kanoperlen på østlandet, ligger bare en time fra Hønefoss, og besøkes hver høst av idrettslinja på Ringerike folkehøgskole.

Sund og kanaler
Fjorda er en samlig av små og store vann, eller "fjorder" som de sier lokalt, som byr på flott og variert padling. De mange vannene bindes sammen av trange sund og kanaler, og brytes ytterligere opp av mange øyer. Det var på en av disse idrettslinja slo leir.

Taco og brownies
Taco på stormkjøkken stod på kveldsmenyen, og ble en skikkelig innertier.Og med brownies fra skolens kjøkkenpersonale, som elsker å skjemme bort elevene, var det nesten hotellstandard på øya! Nydelig, stjerneklar kveld, og like flott morgen.

Stratego
Dag to bød på en padlerunde med innlagt "stratego" (kortspill i terrenget) på en dertil egnet øy, før vi pakket sammen og padlet tilbake til vestland kanoutleie og skolens minibuss. Topp tur med en topp gjeng!


Publisert 14. september 2013, oppdatert 14. september 2013.