Halloween i Hønefoss

Suksess da Stand Up & Revy inviterte til spøkelsesvandring i Hønefoss.

- Å nei, de følger etter oss, hylte noen av jentene som gikk spøkelsesvandringen Halloween.  De ble faktisk forfulgt av flere skumle vesener som snek seg rundt i tåken.  

Mannen med ljåen, Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskoleI skyggene: Mannen med ljåen snek seg rundt i skyggene.

Utfordret
- Fortidsminneforeningen i Ringerike spurte oss om vi hadde lyst til å være med på Halloween-feriring for ungdom i Hønefoss.  Det var en utfordring vi ikke kunne la gå fra oss, forteller Benedicte lærer.  - Riddergården er perfekt til å skape skumle opplevelser: gamle hus, store trær, skygger og spennende historier. 

Halloween, Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskoleLokale ungdommer:  Det var morsomt at alle ungdommene som kom, hadde kledd seg ut.

Hyl, latter og godteri
- På Halloween inviterte vi ungdom til spøkelsesvandring, fortsetter Benedicte lærer. - Noen Stand Up & Revy-elever skapte stemning før runden startet,  noen fortalte spøkelseshistorier, andre fulgte gruppet rundt på Riddergården, mens andre snek seg rundt og  skremte.  Og helt til slutt ventet noen med godteri som belønning.til de som overlevde vandringen. Hylene og latteren tyder på at vi klarte å skremme mange.

Halloween, Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskoleSmåskrømt:  4.-klasse hadde sin egen feiring på Hønefoss skole ved siden av Riddergården og kom på besøk for å sjekke antrekkene til folkehøgskole-elevene.  Et morsomt møte mellom store og små skrømt i tåkehavet.

Halloween, Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskoleSkumle medelever: Mange av folkehøgskole-elevene gikk gjennom Hønefoss til Riddergården og ble med på vandringen. Og de var et lettlurt publikum tross skumle antrekk.

Halloween, Stand Up & Revy, Ringerike folkehøgskoleGodt samarbeid: - Dette må vi gjenta, sier Heidi Kvammen fra Fortidsminneforeningen på Ringerike.  Her er hun nr tre fra venstre i midten sammen med elevene på Stand Up & Revy.  Les artikkelen i Ringerike Blad her.


Publisert 2. november 2013, oppdatert 2. november 2013.