Ny teatersal

- Endelig! Byggestart 1.august.

- Dette har vi ventet på lenge, sier Morten rektor og smiler bredt. - Nå er alle planer godkjent og gravingen begynner 1. august.  

Jungelboken Musikk & TeaterJungelboken: Her er MT 12-13 med sin barneteaterforestilling høsten 2012.

Den nye teatersalen kommer til å strekke seg ut fra Speilsalen der det nå er parkeringsplass ved kjøkkeninngangen.  Det blir amfiscene med plass til ca 120, øvingslokaler, sminkerom og oppbevaringsmuligheter for kulisser i tillegg til foaje og toaletter.  

Business as usual
- Planene for neste skoleår er klare, forteller Marie teaterlærer. - Musikk & Teater blir ikke mer forstyrret av byggingen enn de andre linjene på skolen.  I likhet med Stand Up & Revy får vi neste år vårt eget hus, der vi kan regjere helt på egenhånd.  

Marie teaterlærerFornøyd: Marie teaterlærer gleder seg til ny teatersal og til det siste året med eksisterende scener.  

Raushet og humor
- Vi satser på at byggingen ikke skal forstyrre oss i nevneverdig grad, sier Morten rektor, - men det er klart at hele skolen i perioder kommer til å merke at det foregår bygging.  Det er prisen vi må betale for å få en enda bedre skole.  Tidligere har vi pusset opp internatene, og det vil årets elever nyte godt av nå.  Slik må det bare være.  Vi regner med at årets elever er like rause som tidligere kull og kan se det komiske i uforutsette utfordringer en byggeperiode kan by på.  

Her kan du også lese om saken.


Publisert 28. juni 2013, oppdatert 12. august 2013.