Tegning

Vi har fokus på en stor grad av frihet når det gjelder arbeidsmetoder, valg av medium og uttrykksformer. Samtidig er det viktig å kunne formidle ideer og tanker gjennom skisser og tegning. Det er derfor satt av tid i starten av året til forskjellige tegneoppgaver og måter å tegne på.

Dere lærer krokis tegning, tegning med bruk av modell, og forskjellige kull og blekk teknikker. Det er alltid mulig å få veiledning når du har tegninger eller andre typer arbeider du har gjort på egenhånd, så en elev som ønsker å utvikle sine tegneferdigheter i løpet av året har gode muligheter til det.

Vi har også tegning valgfag hvor en virkelig fordyper seg i tegning som teknikk. Dette valgfaget er helt uavhengig Visual arts, men ofte velger en del av VA elevene tegning valgfag for å ha et sterkt fokus på det å bli bedre til å tegne. Skal du blir skikkelig god på noe så kreves det både tid og dedikasjon! Ønsker du å jobbe mest mulig med foto eller performance art er det selvsagt ikke like viktig å tilegne seg gode tegneferdigheter – og det er helt ok.

Alle elever har sin egen arbeidsplass.

Elevene henter inspirasjon i et dansestudio i Barcelona.


Tegning av Hanne Moldestad, VA 2015-16.

 Se flott utstilling av elevene fra desember 2015