New York

I oktober drar vi til verdensmetropolen New York. Vi drar sammen med Design & Fashion. Vi bor midt på Manhattan, og med metrokort i lomma er det bare å ta for seg av alt NY har å by på! Vi besøker Empire State Building, Ground Zero og tre av verdens mest fantastiske museum; Metropolitan museum, The Whitney Museum og MOMA.

Turen går også til kunstområdet Chelsea, hvor gatene er fulle av store og små gallerier som viser det aller siste i samtidskunst. Når det er «up and coming in New York», så er sjansen stor for at du så det først!

I Brooklyn møter vi den norske billedkunstneren Sol Kjøk. Hun tar imot oss i sitt fantastiske atelier i Williamsburgh, og fra takterrassen får du tidenes fotomulighet med hele Manhattan skyline.Har du lyst til å avslutte dagen med en fin gåtur, kryss over til Down Town over Brooklyn Brigde og få med deg en av verdens mest kjente og malte broer. Timer du det helt perfekt så kan du få øye på Frihetsgudinnen mot rosafarget skyskrapere i solnedgangen mot Manhatten

Det blir tid til å rusle i New Yorks kjente gater og Central Park, shopping er et must, og vi får med oss en musikal på Broadway selvsagt.

Se film fra turen november 2016