Bronseskulptur

Dette er en unik mulighet til å få din egen skulptur støpt i bronse og vi er stolte av å bli den første folkehøgskolen som tilbyr denne muligheten!

På høsten vil Tove Hirth ha en voksskulptur workshop hvor du vil få lage en liten skulptur i voks med en metode som er fire tusen år gammel. Etter at du er ferdig med voksskulpturen din, kan den støpes i bronse. Tove vil ta med seg de skulpturene som skal støpes over til støperiet hun bruker i Edinburgh. Dere vil lære å patinere skulpturene, det vil si gi dem den fargen dere ønsker på overflaten ved hjelp av varmebehandlig og kjemikalier.

Linjelærer Tove Hirth, som har en Master i skulptur og bronsestøping, gleder seg veldig til å kunne ta i bruk sin kompetanse innenfor dette feltet på Visual Arts for første gang.

Dette er en mulighet som kommer fordi Tove har ordnet en spesialpris for sine elever ved det støperiet hun selv har brukt i over 20 år.

Merk at kostnaden for å støpe en skulptur i størrelse 15-25 cm høy koster et sted sted mellom 1500 og 3000 kroner. Det er helt frivillig å få sin skulptur støpt i bronse, og er derfor ikke en kostnad som ligger inkludert i prisen på Visual Arts. Voksskulpturen er inkludert i linjeprisen.