Barcelona

I februar reiser vi til Barcelona hvor du vil få masse kunstnerisk inspirasjon! Du får se ett av verdens mest imponerende byggverk og oppleve en herlig, spansk stemning i løpet av fem dager i kanskje Europas mest sjarmerende by.

Atelierbesøk hos internasjonalt anerkjent kunstner
Vi får ett spennende besøk hos den etablerte tyske maleren Gabriel Schmitz i hans atelier hvor han har jobbet mot den samme veggen i over 20 år. Schmitz har gode kontakter med samtidsdansere og organiserer en tegneworkshop med profesjonelle dansere for oss. 

Sagrada Familia
Vi skal selvsagt besøke Gaudis mest utrolige og spektakulære bygg; La Sagrada Familia. Her får vi en guide som tar oss med rundt og forteller oss om dette bygget som den gang det var tegnet ikke VAR MULIG å bygge – men som i dag er i ferd med å bli realisert.

Rusle gatelangs og shopping
Du får nok av tid til å rusle i Barcelonas nydelige, trange gater. Her er det gøy å ha med seg et kamera og forsøke å fange det helt spesielle ved denne byen. Det sies at Barcelona har Europas beste shopping og de som vil benytte seg av det få selvsagt muligheter til det! For de som ikke bruker tid på shopping er det mange andre flotte bygg av Gaudi som kan utforskes, fortauscafee’r som frister og gallerier som kan besøkes.


Sagrade FamiliaPå besøk på det flotte akvariet

 

 


Elever på vei til Museu Nacional dArt de Catalunya.