Studietur til Berlin

Kast deg ut i jamming, konserter, workshops, sug inn inntrykk fra en av Europas mest spennende musikkbyer akkurat nå. Og vi reiser selvsagt uten fly!

Vi drar på studietur til Berlin på høsten. Denne europeiske musikkmetropolen har vært fødestedet til utallige band og artister. Og best av alt? Vi kan komme oss dit uten å fly! Altså får vi det i pose og sekk: vi dundrer til med en fantastisk linjetur og skåner miljøet. Dette blir en inspirasjons- og utfordringstur der fokuset blir på:

- Konserter

- Jamming

- Jazz

- Workshops

- Bysykling og sightseeing

 

Konserter

Konserter i Berlin Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole

Band og utøvere i verdensklasse besøker jevnlig denne røffe storbyen. Vi velger på øverste hylle av det som er tilgjengelig av kvalitetskonserter.

 

Jam og jazz

Jam og jazz i Berlin, Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole

Berlin er kjent for sin yrende live-scene med jazzbuler, klubbscener og store arenaer. Vi drar på større konserter og en skikkelig jam-kveld med fresende jazz der utøverne leker seg med musikken. En stemning som bare må oppleves!

 

Workshop

Workshop i Berlin Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole

Berlin er en av Europas mest spennende musikkhovedstader. Der får vi oppleve musikken på nært hold og lære av de fantastiske profesjonelle utøverne og formidlerne som har gleden av å kalle Berlin sitt hjem.

 

Bysykling og sightseeing


Berlin må oppleves på gateplan. En så tilgjengelig by med en så sterk historie bare ber om å bli oppdaget. Vi sykler oss gjennom de store attraksjonene og de godt bevarte hemmelighetene og blir bedre kjent med både byen og hverandre. En slik tur bygger fellesskap på en helt unik måte.