Studietur til Dublin og Liverpool

Vi drar på studietur til Liverpool og Dublin på høsten. Dette blir en inspirasjons- og utfordringstur der fokuset blir på:

 

  • Konserter
  • Jam
  • Irsk folkemusikk
  • Beatles og Merseybeat
  • LIPA (Paul McCartney skolen)

 

Konserter

Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole studietur 1Band og utøvere i verdensklasse besøker jevnlig disse røffe storbyene. Vi velger på øverste hylle av det som er tilgjengelig av kvalitetskonserter.

Irsk Folkemusikk

Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole studietur 2Dublin er kjent for sin yrende live-scene med folkemusikk på småbarer og på store scener. Vi drar på en skikkelig pubkveld med fresende irsk folkemusikk der de lokale musikerne leker seg i et hjørne. En stemning som bare må oppleves!

The Beatles og Merseybeat

Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole studietur 3Det er en grunn til at "the fab four" er udødeliggjort i deres storslåtte musikk. Vi dykker ned i geniene bak The Beatles, besøker verdenskjente The Cavern der deres første konserter var og ser hvor det hele startet.

LIPA

Utøvende musikk Ringerike folkehøgskole studietur 4Vi har veldig god kontakt med LIPA, med linjelærere som har gått der og har jevnlig kontakt med professorene. Her får dere oppleve en virkelig "performing arts" skole fra innsiden. Vil du bli med på en masterclass eller en skoletime? Kanskje ender du opp med å søke deg hit etter året på Utøvende Musikk?