Scenen - på, bak, foran, før og etter

Det handler ikke bare om å stå på scenen, men om å skrive tekster, instruere andre, ta regi og å holde orden på lys, lyd og rekvisitter.

Regi 
Regi er kommunikasjon. Her får du sjansen til å instruere andre til å formidle egne og andres tekster. Den kunnskapen er viktig å ha med seg når for eksempel du og etasjen din skal lage elevkveld med sceneshow. 

Ny teatersal
Skolen har en flunkende ny teatersal, øvingslokaler og garderober. Vi kan bruke den og vår egen scene i Storsalen. Det gir oss muligheten til å møte publikum på en stor scene og å skape intime små oppsetninger. 

Lys og lyd
Lyd og lys på scenen gjør seg ikke selv. Når vi skal produsere egne show, må vi holde orden på teknikken selv. Her har du muligheten til å få opplæring innen begge felt.

Kostymer og rekvisitter
Selv om vi jobber med enkle virkemidler - og kanskje nettopp fordi de er enkle - er det viktig at detaljene er på plass. Skolen har et stort kostymelager til disposisjon.

"There's no business like show business."
Det er klart du skal får prøve deg på vår egen intimscene.  Vi satser på å ha flere større og mindre visninger og show gjennom skoleåret. Noen ganger bare for hverandre eller spesielt innbudte, andre ganger for hele skolen. I tillegg stiller vi opp på eventer og spesialbestilte oppdrag. Eksempler på eventer er Telenor, Geilo skiheiser, Buskerud fylkeskommune og Ringerikes Blad.

Prøvescenen
Du kan selv også arrangere egne visninger for skolens elever og lærere, og da hjelper vi deg å få det til. Du skal få bryne deg i de metodene du ønsker deg, og bli utfordret av oss til å prøve deg på nye metoder. I tillegg skal Stand Up & Revy lage undervisningsopplegg for andre elever for å gi dem et innblikk i vårt fagområde.

The sky is the limit 
Kanskje du er Norges nye stand-up stjerne uten å vite det? Eller kanskje en Shakespeare-monolog kan føre deg videre i en teaterkarriere? Kanskje du er fremtidens nye manusforfatter, eventyrforteller eller regissør? Eller kanskje en av dine tekster finner en fin melodi og vinner Grand Prix? Det er opp til deg - "The sky is the limit". 

Trygg 
Uansett hva du drømmer om å gjøre med livet ditt, vil du ha nytte av å være trygg foran store og små forsamlinger.