Revy skal man ta på alvor

Var det gøy å være med på russerevyen, eller angrer du på at du ikke ble med? Uansett får du nå sjansen til å jobbe med tekster, sceniske virkemidler og den spesielle formen for forestilling en revy er.


Hva er revy? 
Revy er en teaterforestilling som er sammensatt av flere numre, eksemplevis sketsjer, monologer, stand up eller sanger. Og som regel med aktuelle temaer. Her benytter man ofte parodier, imitasjoner og effekter som kostymer og rekvisitter. Tidligere var revy den viktigste arenaen for norske komikere. Revyene utviklet seg senere til blant annet musikalske show, litterære og politiske kabareter, stand-up og teatersport.

Forestillinger
Vi har mange revyer i løpet av året og vi starter med skrivekurs. Til høstferien gjør vi minirevyer. Mot jul jobber vi med en større revyproduksjon, også kalt liveshow. I tillegg gjør vi en såkalt "årgangsrevy" for seniorer i kommunen, der du får brynt deg på gamle revyklassikere fra perioden 1950 til 1990. Vi lager også mange små revyer til ulike underholdningsoppdrag vi blir spurt om.

Arbeidsfordeling
Du får mange muligheter til både å stå på scenen, skrive, jobbe med regi, PR, filme osv.


Tekstjobbing
: Det ligger mye arbeid bak en god tekst.