Stand Up & Revy

For deg som liker oppmerksomhet, liker å få andre til å le og vil ha fullt show!

 

Søk Stand Up & Revy  Ú

 

Stand-Up & Revylinja er Norges eneste linje av sitt slag.  Linja har til nå flere komipriser og nominasjoner bak seg, både blant tidligere elever og lærere. Flere ganger har våre tidligere elever vunnet den store revyprisen og fått opp sine show på Nationaltheatret. 

Stand-Up
Å være stand-up'er stiller ekstra store krav til god formidling. Du er helt alene på scenen, uten annet å bruke enn seg selv. Gjennom all tekst og scenejobbing du gjør i løpet av året, får du verktøy du kan bruke når du fremfører din stand-up tekst - både fra linjas dyktige lærere og fra gjestelærere som tilhører Norges humorelite
 
Produksjoner:
Vi produserer flere revyer med ulikt format gjennom året. Elevene på Stand Up & Revy er også arrangører for spontane humorkvelder og improshow internt på skolen. 

Vi har stand-up show helt mot slutten av året, da du er best rustet til å gjennomføre.  Vi drifter også vår egen Youtube-kanal der du kan prøve deg, og i tillegg lager vi podcast og radiosketsjer for de som ønsker det.

Hvert år setter vi opp en farse på skolens Hovedscene. Du får trening i ensemblespill og manusbasert jobbing, men du må også lære deg om lyd, lys, kostymer, sminke og scenografi. Du får unik innsikt i formidling og trygghet på scenen som du skal bruke i stand-up og revyarbeidet.   

Opplevelser
Vi drar på forskjellige forestillinger i løpet av året.  Våre linjeturer går til London med faginnhold rettet mot humor og til Humorfestivalen i Bergen der vi er på kurs med fagfolk fra bransjen.

Spørsmål og svar om Stand Up & Revy

Lærere:
Ole Christian Øen
Marie Risan