Stand Up & Revy

For deg som liker oppmerksomhet, liker å få andre til å le og vil ha fullt show!

Stand-Up & Revylinja er Norges eneste linje av sitt slag.  Linja har til nå flere komipriser og nominasjoner bak seg, både blant tidligere elever og lærere. Flere ganger har våre tidligere elever vunnet den store revyprisen og fått opp sine show på Nationaltheatret. 

Stand-Up
Å være stand-up'er stiller ekstra store krav til god formidling. Du er helt alene på scenen, uten annet å bruke enn seg selv. Gjennom all tekst og scenejobbing du gjør i løpet av året, får du verktøy du kan bruke når du fremfører din stand-up tekst - både fra linjas dyktige lærere og fra gjestelærere som tilhører Norges humorelite. Vi har stand-up show helt mot slutten av året, da du er best rustet til å gjennomføre.  

Revyer:
Vi produserer flere revyer med ulikt format gjennom året. Her utfordres dere til å underholde forskjellige generasjoners lattermuskler.  Stand Up & Revy underholder den eldre garde med "Årgangsrevy", det er forestillinger for foresatte og venner og naturligvis forestillinger for skolens elever. 

Live show og SoMe-Humor
Vi jobber med humor på forskjellige plattfomer.  Det er viktig for oss å følge med i tiden og vi som TVNorge tar humor på alvor.  Vi kaster oss rundt og bruker sosiale medier, kamera og egen kreativitet og utforsker de aller fleste sider av humorfaget.  Til jul inviterer vi til liveshow der vi viser resultatet av høstens jobbing. Elevene på Stand Up & Revy er også arrangører for spontane humorkvelder og improshow internt på skolen.

Opplevelser
Vi drar på forskjellige forestillinger i løpet av året.  Våre linjeturer går til London og Dublin med faginnhold rettet mot humor, impro og Stand Up.  

 

Lærere:

Marie Risan
Joachim Selvåg