Idrettsanlegg i Hønefoss

Hønefoss er en ekte idrettsby, og kan skilte med noen av de nyeste og flotteste anleggene i Norge. Og det benytter vi oss av på Multisport!

Bare ti minutter fra Ringerike folkehøgskole ligger Hønefoss Idrettspark, en samling idrettsanlegg det knapt finnes maken til noe annet sted i Norge. Bare se her:

Hønefoss idrettspark
Det aller nyeste på anleggsfronten er "Hønefoss Arena", flerbrukshallen som er byens storstue. Hønefoss Arena åpnet 1. februar 2015, og kan skilte med tre hånballbaner, 15 meter høy klatrevegg, turnhall, eget treningssenter, helsesenter og café. Multisport bruker klatreveggen, har håndballøktene her, og

Vegg i vegg ligger Aka Arena, hjemmebanen til Hønefoss Ballklubb som for tiden spiller i 1. divisjon (fotball). Stadionet fikk nytt kunstgress høsten 2014, og er en nytelse å spille på! Multisport har sine fotballøkter på Aka Arena.

Og bortenfor Aka Arena finner du Schjongshallen, der Ringerike Panthers spiller sine hjemmekamper i 1. divisjon (ishockey).

Ringerike friidrettsklubb holder også til i idrettsparken, for her har vi også et topp moderne friidrettsanlegg. Løpebanen med kunstdekke omkranser gressmatten for kastøvelsene, høyde, lengde, kulering - alt er på plass.

Og sist, men ikke minst, Ringerike Sandvolleyballklubb har også sitt anlegg med fem baner på rad og rekke her i idrettsparken. Multisport spiller sandvolleyball, og vi arrangrer turnering her for hele skolen - et høydepunkt!

Svømming og golf
Hva med svømming og stuping? Ringeriksbadet! Et flott badeanlegg, plassert midt mellom Hønefoss og Hole, nabokommunen. Her må vi bruke skolens minibusser, da det er omtrent 10 km. fra Ringerike folkehøgskole.

Til slutt på denne oversikten tar vi med Tyrifjord Golfklubb, som arrangerte NM 2014 på den fantastisk flotte golfbanen på Storøya i Tyrifjorden. Og ja, her blir det golf med Multisport :-)