Studietur til dansehovedstaden Oslo

I løpet av høsten tar vi turen til Tigerstaden. Der venter dyktige danselærere på oss, og vi møter dem gjennom danseklasser og workshops for å prøve nye dansestiler og bli inspirert til å skape koreografier og forestillinger sammen. 

Den Norske Opera og Ballett, Folketeateret og Kunsthøgskolen er noen av stedene vi kan ta turen for å se flotte forestillinger. Danseskoler som Bårdar, Spin Off og Norges Dansehøgskole er skoler vi kan besøke for å observere eller ta klasser. I operaen får vi omvisning, etterfulgt av en danseforestilling av Norges fremste dansere. Kanskje vi også er så heldige at vi får overvære de profesjonelle danserne trene?

Det yrende storbylivet er inspirerende i seg selv, og har du ikke brukt så mye tid i vår egen hovedstad før, får du muligheten nå. Vi tar oss god tid til å oppleve byen ved å rusle rundt og se ulike severdigheter, i tillegg til en aldri så liten shoppingrunde eller to. Oslo byr på både kjente og ukjente butikker, og trenger du å fylle på med danseutstyr, ligger både dansebutikkene "La Danse" og "Doda" i Oslo sentrum.

Turens høydepunkt, bokstavlig talt, blir besøket i Holmenkollen der tur med zipline blir et minne for livet. For et svev det blir!

Danseworkshops, forestillinger, besøk i operaen og zipline med utsikt over hele Tigerstaden må da friste! Hva venter du på?