Elsker du å danse og vil utvikle deg som danser? Har du lyst til å bli med til London og Lanzarote? Da er dette linja for deg!

 

Søk Dans   Ú

 


 

Dette er linja for deg som ELSKER Å DANSE og stå på scenen. For deg som kjenner blodet bruse og ikke klarer å stå stille når du hører musikk du liker. Ett år på danselinjen ved Ringerike Folkehøgskole er et år med masse dansetrening, sceneerfaring og kreativt arbeid fylt med masse danseglede. Hovedfokuset ligger på jazz og Hip Hop, og du får studieturer til både London og Lanzarote! 

Andre stiler vi utforsker:  moderne, allett, yoga, afrikansk dans og diverse pardans-stiler. 

Vi samarbeider med andre linjer på skolen på deres produksjoner, i tillegg til å ha to egne danseforestillinger som vi produserer selv. Elevene vil også bli brukt til eksterne opptredener dersom skolen blir kontaktet angående dette, det gir elevene mulighet til å få prøve seg på ulike arenaer. 

Skolen er lokalisert sentralt på Østlandet. Det tar en time med buss til Oslo noe som gjør at vi nyter godt av Oslos yrende danseliv i form av forestillinger og gjestepedagoger.

Ett år på danselinjen ved Ringerike Folkehøgskole gjør deg til en bedre og tryggere danser med god og bred sceneerfaring. Du utvikler ditt eget bevegelsesspråk, og øker danseteknikken og selvtilliten din til å by på deg selv gjennom året hos oss.

Vi har et helt nytt scenebygg med stor, profesjonell scene, en nyoppusset dansesal, veldig gode treningsfasiliteter. På Ringerike Folkehøgskole er ingen dager like, og siden vi er ”skolen som aldri sover”, har du et bredt tilbud fra morgen til kveld.

Men, viktigst av alt opplever du et helt år med masse danseglede! Så hva venter du på?

Vanlige spørsmål om linjen

 

Lærer:
Silje Kathrine Tryggestad og Therese Knoph Sulland