Ledig stilling som kjøkkenleder

Vi søker en engasjert og omgjengelig kokk til spennende stilling som kjøkkenleder.

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com

Er du en dyktig og kreativ kokk som ønsker å ta det daglige ansvaret for planlegging og produksjon ved vårt kjøkken? Vår kjøkkenleder skal sikre høy kvalitet og gode matopplevelser for våre elever, ansatte og gjester. Den som ansettes i stillingen vil spille en sentral rolle i forhold til å utvikle vertskapet og folkehøgskolens mat- og miljøprofil. Stillingen er i stor grad en operativ stilling i drift, men det er også behov for egenskaper innenfor administrasjon, presentasjon, estetikk og god samhandling mellom kjøkken og elever/gjester/ansatte. Ringerike folkehøgskole har spennende ambisjoner for fremtiden, spesielt innenfor miljø og bærekraft.

Les mer om stillingen og søk her.

 

Ringerike folkehøgskole eies av Buskerud Fylkeskommune og er en frilynt folkehøgskole. Skolen har 120 årlige internatelever fordelt på åtte linjer (klasser). I tillegg til hovedkurset arrangerer skolen ulike kortkurs. Elevene har en snittalder på 19 år, og de fleste er akkurat ferdig med videregående skole. Om sommeren driver skolen sommerhotell (bed & breakfast, kurs og selskaper).

Ringerike Folkehøgskoles «hovedfag» er danning. Målet er å øke elevenes evne til å være oppmerksom på seg selv, på andre og på verden. Alt vi gjør skal bidra i den retningen. Vårt slagord er: "Skolen som aldri sover". Dette er på den ene siden ment å gi et bilde av en skole som følger med i tiden, som er nytenkende/innovativ. På den andre siden gir det et godt bilde av hverdagen. På skolen skjer det noe tidlig og sent, 24-7.

Ringerike Folkehøgskole har fokus på et fellesskap som skal ivareta raushet, humor og medmenneskelighet. Skolen er kåret til Norges første Fairtrade folkehøgskole og er et miljøfyrtårn.


Publisert 2. august 2012, oppdatert 28. juni 2018.